0494 81 10 10 hallo@jvstechnics.be

Een goede verwarming van je woning draagt bij tot je wooncomfort. Er zijn heel wat mogelijkheden op de markt. Jolan helpt je graag verder met het zoeken naar de gepaste “warmte-oplossing” voor jouw woning.

Eveneens dringt de vraag “waarom betalen voor verwarming en warm water als je dit ook zelf kan produceren?”. Een verstandige vraag zo blijkt, want energievoorraden raken op en de prijzen blijven stijgen. Alsook moeten we de zorg voor het milieu respecteren.

Tegenwoordig zijn er tal van besparende maatregelen. Denk maar aan warmtepompen en zonneboilers, haalbare technieken die de energiefactuur flink doen dalen en zorgen voor een leefbare omgeving voor onszelf en onze kinderen.

JVS Technics is een jong en professioneel bedrijf. Als erkend technicus van gas en vloeibare brandstoffen, staat Jolan u met plezier bij, bij het oplossen van problemen en bent u 100% zeker van een juiste oplossing op maat van uw budget en uw huis.

JVS Technics is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatie. Jolan voert herstellingen uit aan alle merken van ketels en plaatst nieuwe installaties met de grootste zorg en zin voor perfectie.

Vloerverwarming is een betaalbare luxe

Vloerverwarming is een veelal duurzaam en zuinig verwarmingssysteem dat zeker het overwegen waard is.

  • Tot 15% minder energieverbruik
  • Meer ruimte in je woning
  • Het milieu wordt gespaard

Tot 15% minder energieverbruik

De prijs om vloerverwarming te installeren ligt iets hoger dan die met de klassieke radiatoren maar dankzij een hoog rendement wordt deze investering in no-time terugverdiend. Omdat je op een lagere temperatuur verwarmt dan met radiatoren bespaar je aanzienlijk op je energiefactuur, zelf wanneer je bedenkt dat vloerverwarming best continu blijft aanstaan om er optimaal te kunnen van genieten. Je hebt bovendien weinig onderhoud aan dit systeem al blijft een jaarlijkse controle wel aangewezen.

Meer ruimte in je woning

Klassieke radiatoren nemen heel wat plaats in. Met vloerverwarming,g maak je ruimte voor je favoriete kast of sofa.

Vloerverwarming plaatsen = respect voor het milieu

Koppelt u vloerverwarming aan een warmtepomp? Dan haalt u gratis energie uit de natuur. Dat kost je geen Euro! Ook het milieu herademt, want er wordt geen schadelijke CO2 geproduceerd. Zo laten jouw warme voeten een kleinere voetafdruk na voor onze natuur.

Enkele van onze realisaties in beeld