0494 81 10 10 hallo@jvstechnics.be

Airco & koeling

Dankzij slimme koeltechnieken heb je steeds de perfecte temperatuur in huis.
Bij JVS Technics kan je vertrouwen op een oplossing die jouw woon-of werkomgeving comfortabeler maakt. Ontdek hoe onze koeltechnieken een wereld van verschil kunnen maken in jouw leven. Neem contact op met JVS Technics voor advies op maat van jouw noden.

Als trotse installateur van Daikin airco-oplossingen kan je bij JVS Technics rekenen op de installatie van airco’s met gunstige energielabels.

Waarom wij kiezen voor Daikin:

  • Daikin focust op hernieuwbare energie
  • Daikin biedt innovatieve technologieën aan, zoals de inverter en warmterecuperatie
  • Met een Daikin airco-installatie haal je voordeel uit een totaaloplossing die het rendement van je investering maximaliseert
  • Daikin toestellen zorgen voor geruisloos gekoelde woning
  • Daikin is steeds vooruitstrevend, waardoor de airconditioning-toestellen zeker voldoen aan de wettelijk opgelegd normen.
  • Daikin units voldoen niet alleen aan de wettelijk opgelegde normen maar lopen jaren vooruit op de regelgeving. Ze zorgen voor een geruisloos gekoelde woning.

Optimaal comfort, het hele jaar door

Optimaal Comfort, het Hele Jaar Door

Bij JVS Technics willen we jouw wooncomfort verbeteren, zodat je het hele jaar door van aangename temperaturen kan genieten in jouw woning. Onze koeloplossingen bieden niet alleen verkoeling tijdens warme zomerdagen, maar kunnen ook voor efficiënte verwarming tijdens de koudere maanden.

Of je nu op zoek bent naar een koeloplossing voor één ruimte in je huis, of jouw volledige woning wilt voorzien van een slimme airco-installatie, wij hebben de expertise en ervaring om aan jou met raad en daad bij te staan.

Als gecertificeerde koeltechnicus begeleiden wij jouw project van begin tot eind op een professionele manier.

Bij JVS Technics ben je zeker van:

  • Een oplossing op maat van jouw noden
  • Sterke expertise op vlak van koeltechnieken en sanitair
  • Een kwalitatieve service, zowel voor, tijdens als na de installatie.

Om de kwaliteit van je installatie te garanderen en de levensduur te verlengen is het aangewezen om een periodiek onderhoud te voorzien. Ook daarvoor kan je rekenen op Jolan en zijn team. Een onderhoud van je koelinstallatie kan je eenvoudig online aanvragen.

Offerte aanvragen

Je kan ons contacteren via telefoon, e-mail of het formulier op deze website.  Kunnen wij je telefonisch niet direct te woord staan? Geen nood, bij bellen je zo snel mogelijk terug.

Klanten getuigen

“Bij het bouwen van onze woning zijn wij in zee gegaan met JVS-technics. Hij is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van energiezuinig bouwen. Knappe installatie van de warmtepomp met een top dienst na verkoop. Bedankt!” J.D.L. Aalst

“Ik ben zeer tevreden met de diensten van JVS Technics. Ik wilde een airconditioner laten installeren in mijn woning. Het team was vriendelijk, punctueel en professioneel. Ze luisterden naar mijn behoeften en leverden een oplossing die perfect bij mijn huis past. Nu geniet ik van een comfortabele temperatuur, ongeacht het weer buiten. Bedankt voor de uitstekende service!”

~ Peter, Denderleeuw

“Geweldige service en expertise! JVS Technics heeft ons geholpen met de installatie van een airco in onze woning. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Vanaf de eerste afspraak tot de daadwerkelijke installatie was het proces naadloos en professioneel. Bedankt, JVS Technics!”

~ Hans, Ninove